ST3M en Méérbelangen bundelen hun krachten!

De nieuwe, lokale partij ST3M werkt samen met Méérbelangen. Sterker nog; ST3M komt mede voort uit meer dan 30 jaar ervaring van Méérbelangen! ST3M werd niet alleen geboren vanuit idealen, maar ook vanuit onvrede! Het bestuurlijk stelsel geeft de stadsdeelcommissie geen enkele beslissingsbevoegdheid. Besluiten worden genomen in de Stopera, in de Centrale Stad. De politiek is ver af komen te staan van de burger. Plannen waar weinig draagvlak voor is bij bewoners worden doorgedrukt door nota bene een “groene” wethouder. Denk aan windmolens of biomassa. En ondanks vele beloftes zijn er geen sociale huurwoningen bijgekomen.

ST3M en ST3M Méérbelangen zijn van mening dat het allemaal beter kan. Er moet meer inspraak komen voor bewoners, de woningmarkt moet gereguleerd worden, de massale bomenkap en het massaal verdwijnen van groen moet stoppen enz.

Stem voor de gemeenteraad op ST3M (Lijst 18) en voor de stadsdeelcommissie op ST3M-Méérbelangen (Lijst 18)! Door Amsterdamse burgers, voor Amsterdamse burgers!

Het partijprogramma en andere informatie kunt u vinden op de website van ST3M.

Ontdek meer van MÉÉRBELANGEN

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder