Méérbelangen boekt successen tijdens laatste deelraadsvergadering Oost

Tijdens de laatste vergadering van Stadsdeel Oost, voordat deze na de gemeente-raadsverkiezingen van 19 maart in een bestuurs-commissie overgaat, heeft de fractie van Méérbelangen nog verschillende successen geboekt.

De motie ‘Spelregelkaart Zeeburgerpad’, voor meer zeggenschap voor bewoners bij de experimentele spelregelkaart bij een bestemmingsplan, werd tot blijdschap van omwonenden van het Zeeburgerpad aangenomen.

Ook de organisatie van het Bredewegfestival kon opgelucht ademhalen, nadat een motie van MB voor 10.000 euro extra subsidie om een tekort op de begroting te dichten, werd aangenomen. De fractie MB denkt dat het Brederodefestival een positieve uitstraling heeft voor de hele stad en wil dit dan ook voor het stadsdeel behouden.

Amstelcampus bracht ook een onverwacht succes, want het amendement ‘Parkeren Rhijnspoorgebouw’ dat de fractie van MB samen met D66 en VVD indienden, bleek op een meerderheid te kunnen rekenen.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

One Response to Méérbelangen boekt successen tijdens laatste deelraadsvergadering Oost

  1. felix poort says:

    Proficiat met de nieuwe zetel. Blij dat onze stemmen goed terecht zijn gekomen.
    Succes en vrgroet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>