Lid van Méérbelangen

Lid zijn van Méérbelangen betekent betrokken zijn bij je eigen woonomgeving. Het betekent ook dat je invloed hebt op het beleid van de vereniging Méérbelangen.

Maar ook op de activiteiten van onze gekozen raadsleden in de stadsdeelraad. Leden van Méérbelangen hebben zo invloed op de toekomst van het stadsdeel.

De leden staan centraal bij de vereniging Méérbelangen. Dat is logisch want de vereniging is van en voor de leden. We kennen gewone leden en actieve leden. Als gewoon lid ben je geïnteresseerd in de activiteiten van Méérbelangen en steun je ze door je lidmaatschap. De actieve leden doen méér. Zij denken en doen mee met de activiteiten. Gewone leden en actieve leden, iedereen is welkom.  Het lidmaatschap kost maar zes euro per jaar.

Alle leden kunnen mede het beleid van de vereniging bepalen. Dat kan uiteraard tijdens de ledenvergaderingen waar leden hun stem kunnen laten horen en kunnen meedenken en mee discussiëren over het beleid van de vereniging Méérbelangen. En natuurlijk ook over de politieke koers.

This entry was posted in Over Méérbelangen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>